30 / 04 / 2024

Çukurova Towerda ramazan kampanyası

Çukurova Towerda ramazan kampanyası

Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal'ın incisi 36 katlı Çukurova Tower'da ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor. Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat...

Çukurova Gayrimenkul’den Babalara özel çifte fırsat!

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

Çukurova Balkon'dan Ramazan Bayramı’nda 150 bin TL indirim!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı cazip kampanyayı Ramazan Bayramı’nda da devam ettirerek balkonda bayram havası estiriyor.

Çukurova Balkon'da ödemeler 1 yıl sonra!

Çukurova Balkon’da, Ramazan Bayramı kampanyası kapsamında yüzde 1’lik peşinat hiç ödenmeden bedelin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor.

Çukurova Havalimanı'na Stroy İnvest ortak oldu!

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatı için kredi arayışına giren yüklenici firma Çukurova Havalimanı Yatırım Yapım ve işletme A.Ş., Rus Stroy invest ile anlaştı. Ramazan Bayramı'ndan sonra inşaatın kaldığı yerden başlayacağı belirtildi.

Çukurova Balkon'da 3+1'ler 568 bin TL'ye!

Dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olmasıyla dikkat çeken Çukurova Balkon’da kampanyalı fiyatlar ve ödeme seçenekleri Ramazan Bayramı’nda da sürüyor.

Çukurova Balkon'da kampanya bayramda da devam ediyor!

Çukurova Balkon'da kampanyalı fiyatlar ve ödeme seçenekleri Ramazan Bayramı’nda da sürüyor. Geniş balkonları ile dikkat çeken proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası!

Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Tower'de son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower projesinde 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower'da Ramazan ve bayram boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower'da son 24 daire! 179 bin TL'ye!

İstanbul Kartal'da inşa edilen ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower'da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower'da Ramazan ayına özel kampanya 3 bin 600 TL peşinat!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal'ın incisi 36 katlı Çukurova Tower'da ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor. Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat...

Çukurova Towerda ramazan kampanyası Haberi

Çukurova Towerda ramazan kampanyası



KABA inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal'ın incisi 36 katlı Çukurova Tower'da ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor. Ramazan ayı boyunca adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat Çukurova Gayrimenkul tarafından hediye ediliyor. 


Yüzde l'lik KDV diliminde bulunan Çukurova Tower'ın ramazan kampanyasında isteğe göre yüzde 1 ya da 5 peşinatla ev sahibi olma ve kredi taksitlerinde bir yıl erteleme gibi cazip alternatifler sunuluyor. 


253 konuttan oluşan 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower'da stüdyo daireler 149 bin, 1+1'ler 225 bin, 2+1'ler 360 bin, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Seda Tabak/ Sabah...