06 / 05 / 2024

çukurovaya çocuk hastanesi yapılacakmı

çukurovaya çocuk hastanesi yapılacakmı

AK Parti Çukurova Belediye Başkan adayı Dr. Cüneyt Karaarslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adana’da yapılan kentsel dönüşüm projelerinden de bahseden Karaarslan, "kentsel dönüşüm hükümetimizin iftihar kaynağıdır." dedi...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Batman Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Batman iline şehir hastanesi açılıp açılmayacağına ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin açılışı gecikti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kasım ayı sonunda bitirileceğini açıkladığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışmalar henüz tamamlanmadı.

Tınaztepe Galen Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'de yapımı tamamlanan Tınaztepe Galen Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Dr. Mehmet Bektur açılışa katılan her çocuk için birer fidan dikileceğini açıklandı. 

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Pursaklar Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi 18.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili Pursaklar ilçesi Pursaklar Mahallesi 95104 Ada 2 parselde yer alan Doktor Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi'ni 18 milyon 260 bin TL'ye icradan satıyor...

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

çukurovaya çocuk hastanesi yapılacakmı Haberi

çukurovaya çocuk hastanesi yapılacakmı


AK Parti Çukurova Belediye Başkan adayı Dr. Cüneyt Karaarslan eşi Zehiye Karaarslan ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.


Belediye Evleri Mahallesi'ndeki ev ziyaretlerinde konuşan Dr. Karaarslan, “Çukurova benim kimliğim ve Çukurova bu kimlikle ön yargılardan kurtulmuş, özgürlüklere sahip bireylerin huzur ve güven içinde yaşayacağı sanat ve kültürün merkezi olacak. Bugün Çukurova’da ön yargılar var. Siz Çukurovalı hemşehrim şimdi ön yargılarınızdan kurtulun ve 31 Mart'tan sonra seni hak ettiklerinle karşı karşıya getirecek yan yana olacak fırsatı yakalayın” dedi.


Cüneyt Karaarslan, Adana TV’de Yaşar Kara'nın hazırlayıp sunduğu “Yankı” programının canlı yayın konuğu oldu. Karaarslan, burada Çukurova için gerçekleştireceği projeleri anlattı.


Başkanlığı döneminde ilk olarak Çukurova’da sağlık anlamında çok büyük bir adım atacaklarını ifade eden Karaarslan, “Çocuk Hastanesi projesini hayata geçireceğiz. Benim Çukurovamda bir çocuk hastanesi...