17 / 05 / 2024

Cuma Meriç

Cuma Meriç

Meriç Teknik Yapı Anonim Şirketi, Cuma Meriç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim!

AND Gayrimenkul, geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiği ve yoğun talep gören “Bitmeyen Cuma” kampanyasını bu sene de hayata geçiriyor. 29 Kasım saat 19:00’da başlayacak olan büyük indirim kampanyası, 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Edirne Meriç Köprüsü'nün restorasyonu bitti!

Edirne’deki Meriç Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı. Köprülerin restorasyonlarında, yapıldıkları döneme ait malzemeler kullanılarak çalışmalar gerçekleştirildi…

Meriç ve Tunca köprüleri restorasyona alınacak!

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri restorasyon çalışmaları Temmuz'un ikinci yarısında başlayacak.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Meriç tarafından kuruldu. 

e-ticarette ilk arsa satışı Efsane Cuma'da yapıldı!

Hepsiburada'nın 15 bin iş ortağıyla birlikte 410 milyon TL değerinde ticaret hacmi gerçekleştirdiği "Efsane Cuma" kapsamında e-ticarette ilk defa arsa satışı yapıldı...

AND Pastel Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti.

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef, üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor. Firma geçtiğimiz sene Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atmıştı.

Meri Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Meri Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın     Ostadalımakhmalbaf tarafından kuruldu.

Nef, Efsane Cuma’ya özel avantajlarla Hepsiburada’da!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Hepsiburada Efsane Cuma kampanyasıyla daire ve arsa satacak!

Efsane Cuma’da perakende sektörü hareketlenirken, satış rekorları da kırılıyor. Elektronik ticareti, kimi firmaların Kara Cuma, kimilerinin Efsane Cuma dediği çılgınlık sardı.

Cuma Meriç Haberi

Cuma Meriç

Meriç Teknik Yapı Anonim Şirketi, Cuma Meriç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu. 


Meriç Teknik Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane,İş merkezi,Alışveriş Merkezleri,Yüksek katlı binalar, Fitness Salonları, Recidence, Otel, Her türlü Fabrika,Spor Salonu,Hastane,Okul,Stadyum,Havuz,Benzin İstasyonu,Yol,Köprü,Havaalanı,Viyadük ve benzeri inşaatları yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Çelik konstrüksiyon ve Prefabrike Fabrikalar,meskenler ve her türlü yapılar yapmak,yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek. c)Her türlü hafriyat işleri yapmak.Toplu ve Münferit konuların çarşı,ticaret ve iş merkezlerinin,fabrika,sanayi tesisleri,köprü,içme suyu,baraj,gölet,kanal,kanalizasyon,tünel vb. özel ve resmi yerlere ait her türlü toprak işlemleri,Fore kazık,çakma kazık işlemleri ve tüm alt yapı çalışmalarını yapmak. d)Otel,apartotel,motel,residence,bar,kamping,pansiyon,tatil köyü,piknik alanları,dinlenme...