19 / 05 / 2024

Cumaovası Torbalı Tepeköy izban

Cumaovası Torbalı Tepeköy izban

TCDD "Kuruluşumuzca Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlamış ve elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon için çalışmalara başlanmıştır" dedi

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Tekirdağ'da 52 tarihi ev restore edilecek!

Tekirdağ Miras Atölyesi projesi kapsmaında Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki tescilli 52 ev restore edilecek...

Mia Koru Torbalı'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimatta öde!

Mia Koru Torbalı projesinin yeni kampanyası "Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimatta öde" sloganıyla tanıtıldı. Projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri yer alıyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Mia Koru Torbalı yaz kampanyası!

Mia Koru Torbalı yaz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İzmir Torbalı'da yükseliyor. 

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

Cumaovası Torbalı Tepeköy izban Haberi

Cumaovası Torbalı Tepeköy izban


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü, Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesinin 2 yıl önce tamamlandığını, elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon için çalışmalara başlandığını bildirdi. 


TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, İZBAN Torbalı hattının sinyalizasyon ve elektrifikasyon işleri tamamlanmadığı için açılmadığı yönündeki haberlerin basında yer aldığı kaydedildi.


Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesinin TCDD tarafından 2 yıl önce tamamlandığı bilgisinin yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:


"Elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon çalışmalarına başlanmıştır. Söz konusu hattın elektrifikasyonu için ihale gerçekleştirilmiş, 19 Temmuz 2012 tarihinde sözleşme imzalamıştır. 420 günde gerçekleştirilmesi planlanan elektrifikasyon sistemleri İzmir Büyükşehir Belediyesinin alt-üst geçit ve durak inşaatlarını tamamlayamaması nedeniyle yükleniciye 380 gün ek süre verilmek zorunda kalınmıştır. Sinyalizasyon ve telekomünikasyon projesi için ise 25 Haziran...