06 / 05 / 2024

cumartesi

cumartesi

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonu da açılırken, çalışanlar yıllık izinlerini kullanmaya başladı. Peki, yıllık izinlerde dikkat edilmesi gereken konular neler? İş yerinizden yıllık izin alırken hangi günleri yıllık izninize dahil etmemelisiniz? Tüm detaylar bu haberde.

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK markette seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta 16 Jant Çocuk Bisikleti Mavi Pembe 2.499 TL, Zigon Sehpa Mermer Desenli Metal Ayaklı Üçlü 349 TL.

ŞOK 27 Nisan 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim fırsatlar...

ŞOK market 27 Nisan cumartesi kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaşto. ŞOK'ta bu cumartesi aktüel ürünlerde indirim var. Mandella Hooka Rattan Oturma Grubu 10.499 TL, Mandella Elit Rattan Maya 4 Kişilik 3.899 TL, Slazenger Düşük Kol Modal Kumaş Kadın T-Shirt 2

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

ŞOK 20 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı var!

ŞOK 20 Nisan cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK markette bu cumartesi dolaptan, TV sehpasına, akülü matkaptan, sunta kesme makinesine kadar seçili birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor. 

ŞOK Market 30 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı!

ŞOK Market 30 Mart 2024 Cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler yerini alıyor! A101'de bu cumartesi indirimli ürünler fiyat listesi yayımlandı!

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaşı. A101'de cumartesi günü gıdadan, kişisel bakım ürünlerine birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

A101, 2 Mart 2024 aktüel kataloğunda bu cumartesi neler var? A101'de cumartesi indirimi ve fiyat listesi kataloğu!

A101'de 2 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden yayımladı. A101'de bu cumartesi, seçili gıda, tekstil ve temizlik ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

14 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün 27,79 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? 14 Ekim Cumartesi dolar alış satış fiyatı.

cumartesi Haberi

cumartesi

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte yıllık izin tartışmaları yeniden gündeme geldi. Yargıtay’ın verdiği son karar ise çalışanların kafasını kurcalıyor.

1 Temmuz 2021'de işe giren bir çalışan yıllık izin hakkına 1 Temmuz 2022'de kavuşuyor. Yıllık izin hakkı işçinin kıdemine göre de değişikli gösterebiliyor. Aynı işverene bağlı olarak en az 1 yıl çalışan işçi 14 gün yıllık izin hakkı kazanır. 1 yıldan 5 yıla kadar (5 yıl dahil) kıdemi olan işçi her yıl 14 gün yıllık izin hakkına sahip olur. 5 yıldan fazla ve 15 yıldan az kıdemi olan çalışanlar 20 gün, 15 yıldan fazla kıdemi olan işçiler ise 26 gün yıllık izin hakkına sahiptir. Yer altında çalışan işçiler için ise bu durum 4 gün artırılarak uygulanır.

İşveren aynı bölümde yer alan iki kişiyi...