26 / 10 / 2024

19 Ekim Cumartesi dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları!

19 Ekim Cumartesi dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları!

Döviz kurları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 19 Ekim Cumartesi dolar ve euro/TL kuru araştırılmaya devam ediyor. 19 Ekim Cumartesi dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları!





Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dün Dolar/TL 34,2210 seviyesinden güne başlarken, avro/TL 37,1365 seviyesinden işlem gördü. Hafta sonunun ilk gününde döviz kurları yüzde 0,16 değer kaybetti. Peki 19 Ekim Cumartesi dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları.

19 EKİM 2024 DOLAR NE KADAR? BUGÜN EURO KAÇ LİRA OLDU? GÜNCEL DÖVİZ KURLARI...

19 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 34,16 lira, satış fiyatı ise 34,25 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 37,06 lira, satış fiyatı ise 37,23 liradan değerleniyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0870 bandında işlem görüyor. 

19 Ekim Cumartesi dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları!

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ekim ayı faiz kararını açıkladı. Eylül ayında açıkladığı son faiz kararında, faizi üst üste yedinci defa yüzde 50 seviyesinde sabit bırakan TCMB Para Politikası Kurulu'nun, ekim ayında alacağı faiz kararı yatırımcıların gündeminde yer alıyordu. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek üst üste yedinci kez yüzde 50'de sabit tuttu.

AA Finans'ın TCMB'nin 17 Ekim Perşembe günü yapılan Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 16 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı. Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı ise yüzde 47,50 olarak hesaplandı.

Dolardan kaçış başladı! Dolar hesaplarında 6 ay sonra bir ilk! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

Elinde altını, doları ve hissesi olan hemen baksın: En çok kazandıran... 

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dev banka rakam verdi! Gram altın tam bu kadar olacak!

Geri Dön