28 / 04 / 2024

Cumhurbaşlanlığı Sarayı bölge değerini artırdı mı

Cumhurbaşlanlığı Sarayı bölge değerini artırdı mı

Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Çankaya Köşkü’nün, bölgenin değerini ne kadar artırdığı malum. Ülkenin yönetim merkezinin bulunması bölgeyi çok avantajlı kıldı" dedi.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılmasıyla ilgili eleştiriler devam ediyor. Bölge halkı saray istemediklerini belirtti ve istihdamın artırılmasını talep etti...

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Bütçe Komisyonu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetini bekliyor!

Ana binasının inşaatı 1,5 yıl önce tamamlanmasına rağmen yapım maliyeti halen açıklanmayan milyarlarca liralık Cumhurbaşkanlığı Sarayı TBMM'deki Bütçe görüşmelerinde dün yeniden gündeme geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı sanal tura açıldı!

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan "sanal tur" bölümünün kapsamı genişletilerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın görüntülerine de yer verildi.Sanal tur bölümüne "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" başlığı altında yeni panoramik görüntüler eklendi.

Atatürk Orman Çiftliği'nden 8 dönüm Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na verildi!

ANKARA Büyükşehir Belediye Meclisi, Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 63386 ada 6 parselde yer alan 8 bin 406 metrekarelik yerin 2 yıllığına Cumhurbaşkanlığı Sarayı için tahsis edilmesine karar verdi.

Cumhurbaşlanlığı Sarayı bölge değerini artırdı mı Haberi

Cumhurbaşlanlığı Sarayı bölge değerini artırdı mı

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent, özel lokasyonuyla da konut alıcısının tercih listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na en yakın konut projelerinin yer aldığı bölge, değerini günden güne daha da artırıyor.


"Beştepe yeni Çankaya oldu"


Türkiye’nin çok sayıda noktasında başarılı projeler hayata geçiren Uran Holding’e bağlı Uransan’ın inşa ettiği projeler nedeniyle kendi ismiyle anılan Urankent semti, yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile daha fazla dikkati çekmeye başladı.


Saray’ın Ankara’nın merkez algısını değiştirdiğini ifade eden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, iş yaşamının olduğu kadar konut alıcısının da tercihlerinde yenilenme olduğunu belirtti.


Birkaç yıl öncesine kadar Çankaya Köşkü ve çevresinin kentin en değerli yerleri olarak görüldüğünü, ancak artık farklı bölgelerin de öne çıktığı...