27 / 04 / 2024

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.



DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesindeki personel açığını kapatmak için 7 adet sözleşmeli uzman personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, başvuruların 21 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında alınacağı ve başvuru işlemlerinin Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden belirtildi.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, paylaştığı ilanda şu ifadeleri kullandı:

“Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 03 Haziran 2011 tarih ve 642 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5’inci maddesinin üçüncü fıkrası ve 11 Eylül 2013 tarihli ve 28762 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2013/5286 karar sayılı Bölge Kalkınma İdarelerinde Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Yönelik Esaslara göre 7 adet sözleşmeli uzman personel alımı gerçekleştirilecektir.”

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesinde yer alan genel koşulları sağlamak,
b) Yarışma sınavının gerçekleştirileceği yılın ocak ayının ilk günü itibari ile 50 yaşını tamamlamamış olmak,
c) Erkek adayların askerlik hizmeti ile herhangi bir ilişiğinin bulunmaması,
d) Her aday yalnızca ilandaki bir pozisyon için müracaat edebilecek. Birden fazla pozisyon için gerçekleştirilecek müracaatlar değerlendirmeye alınmayacak.
e) Doğru olmayan bilgi veya belge verdiği ya da yarışma sınavında hile yaptığı tespit edilen kişiler hakkında ilgisine göre, yarışma sınavına almama, sözleşme yapmama ya da sözleşmenin feshi işlemleri gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından bu kişilere ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

Söz konusu kadroya başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını 21 Ağustos 2023-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında (saat 23:59:59’a kadar) e-Devlet sisteminde Doğu Anadolu Projesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek. Başvuru yapacak adayların şahsen, e-posta, posta, kargo veya APS ile gerçekleştirilen müracaatları kabul edilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

250 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? 250 bin TL ile bir ayda ne kazanırım? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Araç sahipleri hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de sürpriz karar! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!


Geri Dön