29 / 04 / 2024

KOSGEB yüksek maaşlı personel alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

KOSGEB yüksek maaşlı personel alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere yüksek maaşlı personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Kasım-17 Kasım tarihleri gerçekleşecek müracaatlar için tüm detaylar belli oldu.



Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, (KOSGEB) Cumhurbaşkanlığı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımladığı ilanla Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere 8 adet bilişim personeli alacağını duyurdu. Söz konusu müracaatlar için en az 70 KPSS puanı talep edildiği duyuruldu. Bununla beraber, Yabancı Dil Sınavı (YDS) ve denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen puanın yüzde 30’unun toplamı esas alınarak yerleştirme yapılacağı kaydedildi.

 KOSGEB yüksek maaşlı personel alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

a) Başvuru ilan metni 18 Kasım 2023–17 Kasım 2023 tarihleri arasında Kariyer Kamu İşe Alım platformunda ve KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) yayımlanacak.
b) Adaylar, müracaatlarını 06 Kasım 2023 – 17 Kasım 2023 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet sisteminden KOSGEB – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesi üzerine gerçekleştirilecek. Aynı zamanda, duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
c) İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan müracaatlar kabul edilmeyecek.
d) Adaylar sözleşmeli bilişim personeli pozisyonlarından yalnızca birisini seçebilecek.

 KOSGEB yüksek maaşlı personel alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Yabancı Dil (İngilizce) Sınav Sonuç Belgesi (E-Devlet sisteminde yer almayan ve ÖSYM tarafından YDS denkliği kabul edilen sınav belgesi beyanı yapılması halinde yüklenecek) (Yabancı dil puanı bulunmayan ya da belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek).
b) Özel koşullar altında yer alan bölümler dışındaki bölümlerden ya da yurt dışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup müracaat edebilen adayların müracaatlarının değerlendirilmeye alınabilmesi için e-Devlet müracaatı sırasında “Diğer Belgeleriniz” bölümü altında bulunan “Denklik Gösterir Belge” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemesi gerekecek. (E-devlet sisteminde mezuniyet bilgileri bulunanların denklik belgesi ibraz etmesine gerek olmayacak)

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kentsel dönüşüm yasasında vatandaşı bekleyen büyük tehlike! Vatandaşın evine ve iş yerine el mi konulacak?

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! Son aşamaya gelindi!

CarrefourSA’da 24 parça yemek seti 799,90 TL’ye, 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, 6’lı su bardağı 49,99 TL’ye düştü!


Geri Dön