27 / 04 / 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.



Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rehberlik ve Denetim Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 25 adet müfettiş yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Bakanlığın Genel İdare Hizmetleri sınıfında boş olan müfettiş yardımcılığı kadrolarına hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar arasından alım yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda başvuru şartları, sınav bilgileri ve değerlendirme sürecine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların başvurunun son günü itibarıyla aşağıda talep edilen koşullara haiz olması gerekecek.

  • 14 Temmuz 1964 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’inci maddesinde belirtilen yazılı genel koşulları sağlamak,

  • Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadi ve aynı zamanda, idari bilimler fakülteleri veya sınav duyurusunda belirtilen ve minimum 4 senelik eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt içi ve yurt dışında eğitim veren yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak,

  • Giriş sınavının gerçekleştirildiği yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

  • Sağlık durumu, ülkenin her bölgesinde görev yapmaya ve hür türlü iklim şartlarında seyahat etmeye elverişli bulunmak,

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2022 ve 2023 senelerinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS A Grubu) birinden KPSS P-48 puan türünden 80 (seksen) ve üzerinde puan almak şartıyla, müracaat eden adaylardan en yüksek puan sıralamasına göre ilk 500 aday arasında yer almak.

Sınava girmeye hak eden sonuncu adayla beraber aynı puana sahip aday sayısının birden fazla olması durumunda, bu adayların tümü giriş sınavına alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye müjdesi! Hesaplara yatacağı tarih belli oldu!

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Hesaplara tam bu kadar para yatacak!


Geri Dön