02 / 05 / 2024

O belediye yüksek maaşla personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Temmuz!

O belediye yüksek maaşla personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Temmuz!

Erzincan Çadırkaya Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımların düz memur ve tahsildar kadrolarında yapılacağı öğrenildi.



Yüksek maaşla çalışmak üzere iş arayanlara güzel haber geldi. Erzincan iline bağlı Çadırkaya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre personel alımı yapılacak. Düz memur ve tahsildar kadrolarına yapılacak alımlar için başvuru tarihleri ve şartları belli oldu. Çadırkaya Belediyesi tarafından yapılacak personel alımı kapsamında merak edilen tüm detaylar paylaşıldı.

O belediye yüksek maaşla personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Temmuz!

BAŞVURU YERİ

Erzincan Çadırkaya Belediyesi, personel alımı yapacağını duyururken, aynı zamanda söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını nereye yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, başvuruların yalnızca şahsen Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad. No: 39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı Çadırkaya Beldesi Tercan / ERZİNCAN adresinden yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Çadırkaya Belediyesi, memur alımları en az ön lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Buna göre, 8’nci ve 9’ncu dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere; ön lisans mezunu bir adet tahsildar ve lisans mezunu iki adet düz memur alımı yapılacağı ve memurların en az 22 bin TL alacağı öğrenildi.

Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar...


Geri Dön