06 / 05 / 2024

cumhuriyet mahallesindeki kültür merkezi ne zaman açılacak

cumhuriyet mahallesindeki kültür merkezi ne zaman açılacak

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

İslam Kültür Merkezi Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İslam Kültür Merkezi’nin bölgede Cumhuriyet döneminde bu alanda yapılan ilk çalışma olduğunu belirterek, merkezin Konya'ya değer katacağını söyledi

Bursa Tayyare Kültür Merkezi sil baştan!

Cumhuriyet tarihinin ilk modern sinema, tiyatro ve konser salonları arasında yer alan hemen hemen her Bursalının anılarında yer edinen Tayyare Kültür Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından günümüz koşullarına göre sil baştan yenileniyor.

Nuruosmaniye Kültür Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuruosmaniye Kültür Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Ayaslı 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Apartmanı' nda kuruldu.

Manisa'da Kültür ve Taziye Evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerden birisi olan Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi Kültür Evi 1 ay sonra açılacak!

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, Allah nasip ederse 1 veya 1,5 ay sonra hizmete girecek” dedi.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi yapılacak!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı.

cumhuriyet mahallesindeki kültür merkezi ne zaman açılacak Haberi

cumhuriyet mahallesindeki kültür merkezi ne zaman açılacak


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz aylık olarak yapılan muhtarlar toplantısında mevcut yatırımlar ve yeni projelerin bilgisini verdi.Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Yağışlar nedeniyle ara verilen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi vererek toplantıya başlayan Başkan Poyraz, gençlere yönelik çalışmalar hakkında müjdeleri olduğunu söyledi. Başkan Poyraz;”Gençlerden, öğretmenlerden ve ailelerden gelen talepler doğrultusunda genç nüfusun enerjilerini doğru yönde kullanabileceği bir tesis için çalışmalara başladık. Birkaç proje inceleniyor çok yakın zamanda detaylarıyla müjdesini vereceğiz,” dedi. Başkan Poyraz, ekim ayında hizmete açılacak Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezi, Nişantepe’de açılacak Sağlık Meslek Lisesi ve 2 İmam Hatip Lisesi’nin açılış törenleri hakkında bilgi verdi. 


Çekmeköy...