29 / 04 / 2024

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.




Kültürel, bilimsel ve sanatsal çalışmaların daha iyi şartlarda yapılabilmesi için Sivas'ta bin 336 koltuk kapasitesi ile en büyük kültür merkezi unvanına sahip olan Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi hizmete açıldı.

CNNTürk'te yer alan habere göre, yapılan açılışa Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Abdurrahim Karakoç'un oğlu Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Rektör Yardımcıları, il protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım gösterdi.

Sivas İl Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar'ın yaptığı duadan sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesi ile 4 Eylül Kültür Merkezi hizmete açıldı. Fiziki ve teknik anlamda gelişen Cumhuriyet Üniversitesi'nin her türlü ihtiyacına yanıt verebilecek özelliklere sahip olan Kültür Merkezi, Sivas'ta yapılacak diğer programlara da ev sahipliği yapacak.


Geri Dön