18 / 05 / 2024

Cumhuriyet Terfi Deposu

Cumhuriyet Terfi Deposu

Melen Projesi kapsamındaki İstanbul içme suyu temini çalışmalarında 1. kısım tesislerinin açılışı Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak...

Antalya Aklar'daki su deposu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

1998 yılında Nemlizade Tütün Deposu 16.250.000 dolara satılmış!

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

Kordon Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlayacak mı?

Cumhuriyet Mahallesi'nde bazı uyanıkların, vatandaşları korkutup evlerini ucuza kapatmak için oyuna başvurduğu ortaya çıktı. Oyunu, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ bozdu...

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı ihalesi 15 Mayıs'ta yapılacak!

Taşköprü’de“Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekanlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı” başlıklı projenin çalışmaları başlıyor. Projenin ihalesi, 15 Mayıs’ta yapılması bekleniyor.

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Cumhuriyet Kulesi'nin planlama ilke ve esasları aykırı bulundu!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'i Keçiören Belediye Meclisince Cumhuriyet Kulesi'nin bulunduğu alanda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini, "planlama ilke ve esaslarına aykırı" buldu.

Cumhuriyet Kulesi ne zaman yıkılacak?

Ankara Keçiören ’de, “ Türkiye’nin en yüksek kulesi ” olması hedefiyle 2003’te temeli atılan Cumhuriyet Kulesi’nin kaderi belli oldu.

Cumhuriyet Kulesi'nin imar değişikliği reddedildi!

ANKARA Büyükşehir Belediye Meclisi, Keçiören Belediyesi'nin, Cumhuriyet Kulesi için yaptığı imar değişikliğini reddetti. Bu kararla birlikte Kule'nin yıkımı yasal olarak kesinleşti.

Ankara Cumhuriyet Kulesi yıkılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminde inşaatına kaçak olarak başlanılan "Cumhuriyet Kulesi'nin" yıkımı için bir adım daha atıldı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi yıkılacak!

Keçiören’de, “Türkiye’nin en yüksek kulesi” hedefiyle 2003’te temeli atılan Cumhuriyet Kulesi’nin kaderi belli oldu. 6 yıldır atıl bekleyen 144 metrelik kulenin imar planı değişikliği reddedildi.

Cumhuriyet Terfi Deposu Haberi

Cumhuriyet Terfi Deposu

Melen Projesi kapsamındaki İstanbul içme suyu temini çalışmalarında 11 adet iş paketinden oluşan 1. kısım tesislerinin 7'sinin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 12 Aralık 2012'de yapılacak.


Toplam maliyeti 1 milyar 519 milyon 605 bin lira olan bu tesislerle birlikte Melen Sistemi'nin 1. aşaması 2.5 milyar liraya mal olacak.


Tamamlandığında günde, 3 milyon 120 bin metreküp kapasiteyle Avrupa'nın en büyük içme suyu arıtma tesisi olacak Cumhuriyet Arıtma Tesisi'nin, günde 720 bin metreküp kapasiteli 1. aşaması tamamlanırken, Melen Çayı ham suyunun Avrupa Birliği standartlarında ileri arıtma tekniği ile arıtılması temin edildi ve İstanbul'un hizmetine sunuldu.


Melen Projesi kapsamında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 12 Aralık 2012 tarihinde açılışı yapılacak içme suyu tesisleri şunlar:

''Cumhuriyet Terfi Deposu-Osmankuyu/Kağıthane Arası İletim Hattı, Boğaziçi Tüneli İkmali, Şile Kontrol...