07 / 07 / 2024

Çumra Belediyesinden Ücretsiz Proje Desteği

Çumra Belediyesinden Ücretsiz Proje Desteği

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

Özbekistan'dan Türk yatırımcılara ücretsiz bina ve arazi!

Türkiye ile Özbekistan arasında ticaretin geliştirilmesi için yeni bir dönem başlıyor Özbekistan Başbakan Yardımcısı Kuçkarov: “Yeterki yatırım yapın, ücretsiz bina, arazi tahsis edebiliriz." dedi.

Belediyeler ücretsiz otopark yapmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, belediyelerin ücretsiz otopark yapması gerektiğini ya da alınan otopark ücretlerinin iadesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Mersin'de ücretsiz arsa tahsisi!

Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Çalışkan, yatırımcıları Mersin'e çekmek için çalışamalara başladıklarını belirtti. Çalışkan, bölgede ücretsiz arsa tahsisi yapılacağını söyledi.

İstanbul'a 97 adet ücretsiz kreş müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Ücretsiz konut evrensel bir hak olmalı!

Devletln herkese ücretsiz konut verdiğini hayal edin.. Devletin ücretsiz konut sağladığı bir ülkede kim yaşamak istemez?

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

Harvard Tasarım Okulu'ndan ücretsiz mimarlık kursu!

Harvard Tasarım Okulu, mimarlığa dair temel bilgileri içeren başlangıç seviyesinde bir kurs programı oluşturdu. 10 haftalık ücretsiz program 28 Şubat'ta başlayacak.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçişleri 5 gün ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında 31 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanım müjdesi verirken yıl sonuna kadar otomobiller 9.90 lira ödeyecek.

Konya Büyükşehir'den Çumra'ya semt konağı!

10 ilçeye şehir konağı kazandırma çalışmalarını yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’daki konağın yapımında son aşamaya geldi.

Çumra Belediyesinden Ücretsiz Proje Desteği Haberi

Çumra Belediyesinden Ücretsiz Proje Desteği

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.


2014 Mahalli İdareler seçimleriyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir yasasıyla birlikte Köyden dönüşen Mahallelerimizde tip projeler ücretsiz verileceği vaat edilmişti.


Ücretsiz projelerle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, “Normal şartlarda dışarıdan mühendislere yaptırılacak bir projede (Mimari, Statik, Elektrik, Mekanik) Proje Müellifliği + Fenni mesuliyet + Zemin Etüd Raporu + Harita Aplikasyon Tutanağı dahil Toplam Proje Bedeli asgari 4 bin lira + Belediye Ruhsat Harcı ödenmesi gibi bir durum ortaya çıkmaktadır. Köyden dönüşen mahallelerimize hazırlanan tip proje (80 m², 100 m² , 120 m²) ve 3 tip olmak üzere toplam 9...