29 / 04 / 2024

Cunda Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı binası

Cunda Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı binası

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Cunda Despot Evi hizmete açıldı!

Yatırım değeri 13 milyon Euro olan Cunda Adası'nda yer alan Despot Evi, denize sıfır konumda 28 odası ile misafirlerini ağırlamaya başladı...

Cunda Adası’ndaki Taş Kahve mahkemelik oldu!

Ayvalık Cunda Adası’ndaki Taş Kahve’ye izinsiz müdahale edildiğini tespit eden Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü savcılığa başvurdu.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Cunda Köprüsü bu yıl hizmete girecek!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adası’nı ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Cunda Köprüsü '350 fore kazık' üzerinde yükseliyor!

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Ayvalık ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayacak köprünün inşaatında, çakılacak fore kazık sayısı, zeminin çürük çıkması nedeniyle 73'ten 350'ye çıkarıldı.

Cunda Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı binası Haberi

Cunda Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı binası

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İdari Binası şeklinde kullanılması için komutanlığa tahsisi yapılan ve 3. Derece sit alanında bulunan araziye ilişkin Ayvalık Kent Konseyi'nin yaptığı çağrıyla, Ayvalık’taki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin katılım gösterdiği bir toplantı gerçekleştirildi. Konuta ilişkin görüşlerini paylaşmak için Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin ve Ayvalık Kent Konseyi tarafından yapılan çağrıya karşılık veren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde buluştu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, toplantıda yaptığı konuşmada plan değişikliğinin iptal edilmesi...