15 / 05 / 2024

Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü icradan satılıyor

Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü icradan satılıyor

Ahmet Paşa Konağı, Tırnakçı Yalısı, Muharem Nuri Birgin Yalısı ve Alman Misafirhanesi olarak da bilinen Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü icradan satılıyor Haberi

Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü icradan satılıyor

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta, 4 cilt, 333sayfa, 368 ada, 25 parsel sayılı 1.200,00 metrekare  yüzölçümünde bahçeli ahşap ev vasfındaki taşınmaz olan Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu bahçeli ahşap ev ve arsa vasfındaki taşınmazlar: İstanbul İli, Üsküdar İlçesi,Salacak Mahallesi, Muhtar Tahsin Şahin Sokak No: 1 adresinde bulunuyor. 


İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 18 pafta,4 cilt, 335 sayfa, 368 ada, 27 parsel sayılı 446.00 metrekare yüzölçümünde arsa vasfındaki taşınmaz; beyanlar bölümünde, 30.03.2006 tarih ve 2586 yevmiye ile 04.05.2006 tarih ve 3755 yevmiye ile Kültür Varlığı Şerhi ve...