20 / 07 / 2024

Cy Young

Cy Young

ABD’de dedesinin evine taşınan adam çatı katında 5 milyon dolar değerinde beyzbolcu kartları buldu

Cy İnvests İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cy İnvests İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Şaker tarafından kuruldu.

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Fantom CY 1500 Çay Makinesi en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Ev ya da ofiste çay severlere büyük kolaylık sağlayan Fantom Çay Makinesi, suyu sürekli sıcak tutma özelliği ile enerji tasarrufu, paslanmaz çelik rezistansı ile uzun süreli kullanım sunar. Peki, Fantom CY 1500 Çay Makinesi kaç TL? işte detaylar...

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Icy Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Icy Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İsmail Çağkan Yüksel tarafından kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Cy Propert Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cy Propert Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  Özhan    Yazıcı tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

CY Proje Yapı İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CY Proje Yapı İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yıldız tarafından kuruldu. 

Cy Young Haberi

Cy Young

ABD’li Karl Kissner, taşındığı evin çatı katında milyonlarca dolar değerinde beyzbol kartları buldu. Çatı katındaki bir oyuncak kutusunun altında poşetlere sarılmış vaziyette bulunan kartların 1910’lardan kaldığı açıklandı. Günümüzde üretilen sporcu kartlarından daha küçük boyutlarda olan kartların nadir oldukları kaydedildi. Kissner, kartların 1940 yılında hayatını kaybeden Carl Hench’e ait olduğunu söyledi. Uzmanlar, çok iyi durumda olan kartların en az 5 milyon dolar değerinde olduğunu açıkladı. Kartlarda Ty Cobb, Cy Young ve Honus Wagner gibi isimlerin fotoğraf ve bilgilerinin yer aldığı...