30 / 06 / 2024

ÇZM İnşaat kimin

ÇZM İnşaat kimin

ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yakup Kılıç tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Zm Yapı İnşaat Petrol Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zm Yapı İnşaat Petrol Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  450 bin TL sermaye bedeli ile Samican Okçuer tarafından kuruldu.

ZM Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZM Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Demir ve Zekerya Antlı tarafından kuruldu.

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Fidan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çilek tarafından kuruldu. 

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Desıgnstudıo Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgnstudıo Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Yurdakul ve Murat Bağcı ortaklığında kuruldu. 

ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yakup Kılıç tarafından kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

ÇZM İnşaat kimin Haberi

ÇZM İnşaat kimin


ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yakup Kılıç tarafından kuruldu. 


ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...