06 / 05 / 2024

Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İcran İpek tarafından kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'in merkez nakli yapıldı!

Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Layf Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İcran İpek tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Czs Yapı Danışmanlık İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri okul inşaatı,...