18 / 05 / 2024

D Conıc şirketi

D Conıc şirketi

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Beyazkılınç, Mustafa Akçay, Hamit Akçay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Anser Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anser Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anastasııa Sergıcı tarafından kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehyar Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad tarafından kuruldu.

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Murat Smajovıc tarafından kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Kadex Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadex Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Fathı, Fatemeh Fathı ve Morteza Enferadı ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

D Conıc şirketi Haberi

D Conıc şirketi

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Beyazkılınç, Mustafa Akçay, Hamit Akçay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu. 


D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlüinşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsave araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...