03 / 05 / 2024

d-marin

d-marin

Doğuş Holding tarafından Aydın'ın Didim ilçesinde yaptırılan D-Marin'in açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, ilk Bakanlar Kurulu toplantısında yatlara yönelik olarak vergilendirmedeki yapıyı değiştireceklerini söyledi

Doğuş D-Marin'de yeni yatırımlara yelken açtı

Doğuş grubu 6 ayda hizmet verdiği tekne sayısını 1000'e çıkararak hedeflerini artırdı

Doğuş Holding, Didim Marina'ya 70 milyon dolar yatırım yaptı

Doğuş Holding'e bağlı D-Marin, ikinci marinasını Didim'de 70 milyon dolarlık yatırımla açmaya hazırlanıyor

D-Marin Didim, 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi'ni aldı!

D-Marin Didim, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi'ne layık görülen ilk marina oldu

Doğuş Grubu Hırvatistan'da marina aldı!

Doğuş Grubu'na ait olan D-Marin, Hırvat ACI Grubunu'nun yüzde 6,92'sinin alarak Akdeniz'in en büyük zincirinin hissedarı oldu...

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Alita Marin Konakları teslim edildi!

Atilla Karaoğlu tarafından projelendirilerek inşaatına başlanan Alita Marin Konakları, inşaat kalitesinden ödün vermeden, kış sezonunun her anı değerlendirerek ev sahiplerine teslim edildi.

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

D-Marina 3 ödül birden aldı!

D-Marin Dalmacija, Hırvatistan Turizm Günleri'nden 'The Tourism Flovver-Quality for Crotia for Croatia, Yılın Marinası ve Büyük Ölçekli Marina Kategorisi ödülleriyle döndü.

Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı!

ALİTA Turizm Yatırımları tarafından Yalıkavak’ta yapılan Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı. Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “12 dönüm içerisindeki proje, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor” diye konuştu.

1998 yılında Marin City'nin temeli atılacak!

1998 yılında Tepe İnşaat ve Akfen Mühendislik tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilecek Marin City'nin temeli Süleyman Demirel tarafından atılacakmış. İçinde marina da barındıracak site bin 500 dönüm arazi üzerinde kurulacakmış.

Doğuş Grubu Karadağ'da marina yatırımı yapacak!

DOĞUŞ Grubu’na bağlı D-Marin, Doğu Akdeniz Çanağı’nda bölgesel lider olma hedefiyle girdiği marinacılık sektöründeki atılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

D-Marin Karadağ ile marina sayısını 11'e yükseltti!

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Karadağ'a marina yatırımı!

Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

d-marin Haberi

d-marin

Doğuş Holding tarafından Aydın'ın Didim ilçesinde yaptırılan D-Marin'in açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin 3 tarafının denizlerle kaplı olduğunu, ancak sadece bunu konuşmanın bir şey kazandırmadığını, Hükümetleri döneminde bir şeylerin olmaya başladığını anlattı.

Denizcilik meslek yüksekokullarını kurmaya başladıklarını, geçen hafta denizcilik meslek yüksekokulu açılışı gerçekleştirdiklerini belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Babam gerçi kıyı kaptanıydı. Hep sorardım 'Rize'nin çocukları niçin acaba artık denize küskün?' diye. Eskiden kaptan olurdu, denizci olurdu, ama şimdi niye yok? İşte bundan. Bunları, biz denizle iç içe olan yerlerde bu okulları çoğaltarak inşallah denizcilikte sadece işin işletmesinde, ticaretinde değil, inşasına varıncaya kadar her alanda, balıkçılığına varıncaya kadar, biz yeniden olacağız. Yeniden denizle barışık bir Türkiye. Turgutreis'i neyse, Barbaros'u neyse, işte bunları yeniden inşallah bizler de izleyeceğiz. O yolda...