07 / 07 / 2024

Dağ Altyapı iletişim

Dağ Altyapı iletişim

Dağ Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  10 milyon TL sermaye bedeli  Merve Dağ tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim!

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri'nin lansmanı 22 Nisan günü yapılacak. Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Projenin basın toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim numarası 0212 607 01 21 olarak belirlendi. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası ile yükselen proje 450 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Oryapark İstanbul Residence iletişim!

Oryapark İstanbul Residence iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. 36 katlı 2 rezidans bloğu yer alan projede ofis bloğu da 27 kattan oluşuyor.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Dağ Altyapı iletişim Haberi

Dağ Altyapı iletişim

Dağ Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  10 milyon TL sermaye bedeli  Merve Dağ tarafından kuruldu.

Dağ Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet...