15 / 05 / 2024

Dağ Elektrik İnşaat iletişim

Dağ Elektrik İnşaat iletişim

Dağ Elektrik İnşaat Nakliye Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Yozkatlı tarafından tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Işık tarafından kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Öznur Doğdu tarafından kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Dağ Elektrik İnşaat iletişim Haberi

Dağ Elektrik İnşaat iletişim

Dağ Elektrik İnşaat Nakliye Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Yozkatlı tarafından tarafından kuruldu.

Dağ Elektrik İnşaat Nakliye Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,...