28 / 04 / 2024

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.



Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a) Yurtiçinde ve yurtdışında plan ,proje, etüt ,fizibilite ,rapor ve kesin hesap işlerini yapmak. Bunları uygulamaya koymak ,resmi kurumlarda her türlü inşaat , iskan ve ruhsat işlemleri yapmak. b) Her türlü elektrik ve motor panosu, güç panosu, enerji nakil hatları ve üretim tesisleri kurmak, proje taahhütlerinde bulunmak, c) Şirket enerji üretimi ve dağıtımı bilgisayarlı otomasyon sistemleri, bina ve endüstri otomasyon sistemleri, enformasyon ve telekomünikasyon sistemleri, elektrik ve elektronikle ilgili her türlü ürünlerin geliştirilmesi, imalatı, imal ettirilmesi ve ticaretini yapmak. d) Bina ve bina dışı yapıların elektrik altyapı ,elektrik tesisatı , orta gerilim tesisatı, arıza, bakım, onarım, sahada montaj ve devreye alma işleri. e) Yurtiçi ve yurtdışı her türlü mühendislik hizmetleri vermek ve almak hak ediş düzenlemek geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak. f) Her türlü konut, otel, fabrika ,sanayi sitesi, hastane, yol, liman, havaalanı, baraj santral, enerji nakil ve üretim tesisi ve bunların benzeri inşaat ve taahhüt işleri yapmak, g) Konusu ile ilgili her türlü konuda danışmanlık hizmeti vermek, h) Her türlü elektrik cihaz ve makinalarının bakım, onarım ve imalatını yapmak , i) Her türlü mamulün ve ürünün toptan ve perakende ticaretini, ithalatını ve ihracatını yapmak, j) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü elektrik mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması ,projelerin tasdikinin yapılması ve yaptırılması ,yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması ,projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması, Şirket konusu ile ilgili olarak, 1- İç ve dış piyasadan her türlü krediler temin etmek ve gerektiğinde taşınır veya taşınmaz malları teminat vermek veya kefil olmak 2- Şirket konusu ile ilgili temsilcilik, acentecilik, komisyonculuk, toptancılık pazarlamacılık ve taahhüt işleri iştigal etmek. 3- Şirket konusu ile ilgili her çeşit menkul ve gayrimenkulleri ile kara taşıtları ve ayni hakları iktisap etmek kiraya vermek ipotek ve rehin almak ipoteği feshetmek, 4- Şirket konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel kuruluşların açtıkları ihalelere girer ve taahhütlerde bulunabilir, Şirket amaç ve konusu ile ilgili başka işlere girilmek isterse şirket ortaklarının önerisi ile şirket ana sözleşmesinde tadil yapabilir.


Geri Dön