03 / 05 / 2024

dağ mimarlık emlak konut ihalesi

dağ mimarlık emlak konut ihalesi

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten geldi.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Apaydın tarafından kuruldu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Andan tarafından kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

dağ mimarlık emlak konut ihalesi Haberi

dağ mimarlık emlak konut ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede 4 firmadan teklif geldi. 


25,5 milyon TL teklif

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap ihalesine en yüksek teklif Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten geldi. Firma arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 25 milyon 500 bin TL teklif verirken, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 150 milyon TL teklif verdi.


İhalede en yüksek ikinci teklif 25 milyon TL olarak Sur Yapı-Hatay Akpınar'dan geldi. Üçüncü en yüksek teklif 20 milyon TL ile Ak Yapı'dan gelirken, en düşük teklif ise 10 milyon TL ile Cihan İnşaat'tan geldi. 


Mega projelere komşu

Bahçekent Emlak Konutları, Avrupark, Hayat Park, Hoşdere Hayat Cami, Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projelerine...