02 / 05 / 2024

dağ mühendislik hoşdere projeleri

dağ mühendislik hoşdere projeleri

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu gerçekleştirildi. Toplam 103 bin 661 metrekare inşaat alanına sahip olan arsaya 50 milyon TL teklif geldi.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi nerede? TOKİ Hoşdere 2019 projesinde başvurular ne zaman bitecek? TOKİ Hoşdere 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hoşdere 2019 ne zaman teslim edilecek? İşte TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçe Erbay tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Ask Mühendislik İnşaat Elektrik Madencilik Gıda Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Mühendislik İnşaat Elektrik Madencilik Gıda Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Köker tarafından kuruldu. 

dağ mühendislik hoşdere projeleri Haberi

dağ mühendislik hoşdere projeleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. 


En yüksek teklif 50 milyon TL

Toplam 42 bin 19 metrekare arsa alanına ve 103 bin 661 metrekare inşaat alanına sahip olan arsaya en yüksek teklif Dağ Mimarlık ve Mühendislik Yapı'dan geldi. 


Dağ Mimarlık ve Mühendislik Yapı, Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 50 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 250 milyon TL teklif verdi. Arsaya komşu olan Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projeleri de Dağ Mühendislik'e ait.


İhaleye en yüksek ikinci teklif Hasanoğlu Mühendislik İnşaat'tan 39 milyon 100 bin TL olarak geldi. En yüksek üçüncü teklif ise 20 milyon TL olarak iki firmadan geldi. İzka...