07 / 05 / 2024

dağ mühendislik istanbul projeleri

dağ mühendislik istanbul projeleri

Dağ Mühendislik, Bahçeşehir'de inşa ettiği Tual Bahçekent ve Kartal Tual Adalar’dan yüzde 5 peşinat, 36 ay sıfır faiz, 60 ay 0,42 ve 120 ay 0,59 vade oranıyla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atay tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Balan tarafından kuruldu.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Ataman tarafından kuruldu.

dağ mühendislik istanbul projeleri Haberi

dağ mühendislik istanbul projeleri

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen 'Tual Bahçekent ve Tual Adalar’da çok özel bir fırsat kampanyası başlıyor. Dağ Mühendislik, Bahçeşehir'de inşa ettiği Tual Bahçekent ve Kartal Tual Adalar’dan yüzde 5 peşinatla 120 ay ve 0,70 oranıyla konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 


Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak üzere kampanyalar düzenleyen Dağ Mühendislik, şimdi de yeni bir kampanyaya start veriyor. Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen 'Tual Bahçekent' ve 'Tual Adalar' projelerinden konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyaya göre; yüzde 5 peşinatla 120 ay ve 0,70 oranıyla konut sahibi olmak mümkün.


Düşük peşinat, banka yok, kefil yok...

İstanbul’un iki yakasında birden aynı anda iki projeye imza atan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ kampanyaya ilişkin şu bilgileri verdi: “Tual Bahçekent ve Tual Adalar projelerimizle ağustos ayında...