10 / 05 / 2024

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Belge tarafından kuruldu.

Hanbil İnşaat Kimya Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanbil İnşaat Kimya Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bilir tarafından kuruldu.

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Selver Güneş tarafından kuruldu.

Lumi Reklam İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lumi Reklam İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Recep Arduç tarafından kuruldu.

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL sermaye bedeli ile  Kübranur Özberk tarafından kuruldu.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Mca61 Turizm Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mca61 Turizm Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 20  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Albayrak tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Haberi

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; a-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...