21 / 05 / 2024

Dağyatırım İnşaat nerede

Dağyatırım İnşaat nerede

Dağyatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yulıara Kubatayeva tarafından kuruldu.

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Pekcan tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Çavdar tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Sayan tarafından kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Şahir Demirtaş tarafından  kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Dağyatırım İnşaat nerede Haberi

Dağyatırım İnşaat nerede

Dağyatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yulıara Kubatayeva tarafından kuruldu.

Dağyatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek, c. Her türlü inşaat ve nalbur iye malzemelerinin toptan ticaretini yapmak almak, satmak, ithalatını ve ihracatını ve pazarlamasını yapmak, d. Şirket, amacını gerçekleştirebilmek...