02 / 05 / 2024

Daııchı Groubu acı günü

Daııchı Groubu acı günü

Daııchı Group kurucularında M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri Sabahat Yıldıran vafat etti. Sabahat Yıldıran'ın vefatı üzerine Daııchı Group çalışanları taziye mesajı yayınladı.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

CarrefourSA’da ezine peyniri 142,90 TL’ye, bulgur 26,90 TL’ye, acı/tatlı biber salçası 43,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 8 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel ezine peyniri 142,90 TL’ye, bulgur 26,90 TL’ye, acı/tatlı biber salçası 43,90 düştü. İşte CarrefourSA 8 Eylül 2023 fiyat listesi...

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

TOKİ Denizli Acıpayam başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam projesinde yer alan konutlar için başvurular 28 Haziran'da sona eriyor.

Acıpayam'da 343 ağır hasarlı, 272 az hasarlı yapı tespit edildi!

Acıpayam'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrası ilçe “afet bölgesi” ilan edildi. Depremin ardından 343 ağır hasarlı ve yıkık, 272 az hasarlı yapı tespit edildi.

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

AC Yapı da konkordato talebinde bulundu!

2008 yılında gayrimenkul sektörüne giren ve bugüne kadar İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle dikkatleri üzerine çeken AC Yapı mali anlamda sıkıntılı bir sürece girdi. Şirket resmi olarak konkordato talebinde bulundu...

Üsküdar Acıbadem Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, 1093 ada, 28 parsel ve doğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar olanı tadilatı askıda...

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Daııchı Groubu acı günü Haberi

Daııchı Groubu acı günü

Daııchı Group kurucularında  M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri Sabahat Yıldıran vafat etti. Sabahat Yıldıran'ın vefatı üzerine Daııchı Group çalışanları taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;


Şirketimiz kurucularından M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri


SABAHAT YILDIRAN


vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumeye Tanrıdan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı...