07 / 05 / 2024

Daikin kampanyaları

Daikin kampanyaları

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Kampanya 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Anneler Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri unutmayan inşaat firmaları Anneler Günü için de kampanyalar düzenledi. Kimi konut almayı kolaylaştıracak indirimler sunarken, kimi de 10 bin TL'lik hediye çeki veriyor. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2016...

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. İşte taksit ertelemeden, indirime kadar cazip seçeneklerin yer aldığı Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016...

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı!

Galatasaray'da voleybol şubesinin kullanımı için yenilenen Daikin Park salonunun açılışı yapıldı.Salonun açılış kurdelesini Dursun Özbek ve Özkan Mutlugil'in birlikte kesmesinin ardından, tesis içine geçilerek incelemelerde bulunuldu.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

Daikin fuha İstanbul deneyimleme merkezine yoğun ilgi!

Daikin’in, sektöründe bir ilke imza atarak İstanbul’da açtığı Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezi fuha İstanbul, açıldığı günden bu yana bireysel kullanıcılardan ticari yatırımcılara, öğrencilerden akademisyenlere kadar yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Konutta peşinatsız ödeme kampanyaları dikkat çekiyor!

İnşaat sektörü yeni yıla tüketiciye birbirinden farklı ödeme modelleri sunarak girdi. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni peşinatsız ödeme oldu. Böylelikle konut alıcısının ev sahibi olmak için birikmiş paraya ihtiyacı kalmıyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Daikin kampanyaları Haberi

Daikin kampanyaları

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Daikin; Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı. Daikin, üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla yeni sezona girerken başlattığı yüzde 25’e varan indirim kampanyasına iki hafta daha ekledi. Bunaltıcı sıcaklardan bunalanları düşünen Daikin, kampanya süresini 15 Ağustos tarihine kadar uzattı. İleri teknoloji ve enerji verimliliği gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, “Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle” sloganıyla kavurucu sıcaklardan kurtulmak isteyenlere çok önemli bir indirim fırsatı sunuyor. İklimlendirme konforu...