06 / 05 / 2024

Daikin kampanyası uzatıldı mı

Daikin kampanyası uzatıldı mı

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Kampanya 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Emekli promosyon yarışı kızıştı, süre uzatıldı! Akbank,  İŞ, Garanti, Denizbank peş peşe duyurdu! 

Ekim ayı ile birlikte özel bankalar promosyon tarihinde yeni düzenlemelere gitti. Ağustos ve Eylül döneminde başlayan emekli promosyon kampanyaları bazı bankalarda Ekim dönemine kadar uzatıldı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon kampanyası devam eden bankalar hangisi?

Monster hayranlarına müjde! İndirim kampanyası uzatıldı! Monster 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Monster okula dönüş indirimlerinde süre uzatımına gitti. Artık hayalinizdeki Manster notebooklara okula dönüş kampanyası dahilinde 30 Eylül'e kadar sahip olabilecek. 500 TL ile 1500 TL arasındaki indirimlerden faydalanmak için hala süreniz var.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı!

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı. Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu kampanya kapsamında tam 65 proje yer alıyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Emlak Konut Bahar Kampanyası 20 Haziran'a kadar uzatıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın daha önce şirketten gayrimenkul alanları için başlattığı Bahar Kapanyası 20 Haziran 2018 tarihine kadar uzatıldı

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

Pera GYO Yönetim Kurulu'nun sermaye artırımı süresi uzatıldı!

Pera GYO'nun tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde yönetim kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan yetki süresi sona erdi. O nedenle yetki süresinin 5 yıl daha uzatıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Yıldırım Kule'de KDV kampanyası Şubat 2018’e uzatıldı!

Yıldırım Kule'de Kasım ayında başlatılan KDV kampanyası satış anlamında olumlu etkilediği için kampanya Şubat 2018’e kadar uzatıldı..

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2018 sonuna uzatıldı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile Kentsel dönüşümde hak sahiplerince bankalardan kullanılacak kredilere sağlanacak faiz desteği 2018 yılı sonuna uzatıldı..

Daikin kampanyası uzatıldı mı Haberi

Daikin kampanyası uzatıldı mı

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Daikin; Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı. Daikin, üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla yeni sezona girerken başlattığı yüzde 25’e varan indirim kampanyasına iki hafta daha ekledi. Bunaltıcı sıcaklardan bunalanları düşünen Daikin, kampanya süresini 15 Ağustos tarihine kadar uzattı. İleri teknoloji ve enerji verimliliği gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, “Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle” sloganıyla kavurucu sıcaklardan kurtulmak isteyenlere çok önemli bir indirim fırsatı sunuyor. İklimlendirme konforu...