01 / 05 / 2024

Daikin McQuay sistemleri

Daikin McQuay sistemleri

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti. İstanbul Ataşehir’de A plus ofis konsepti ile inşa edilen Rönesans Tower’da, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan çözümlere yer verildi.

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

Daikin, Hoval Isıtma Sistemleri'ni tanıttı!

Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

Daikin VRV sistemleri, Eurovent sertifikası aldı!

Eurovent sertifikası almayı başaran Daikin, VRV sistemlerinin performansını da onaylattı. İklimlendirme sektöründe müşteri güvenini simgeleyen Eurovent sertifikası ile Daikin’in cihazlarında beyan ettiği performans dereceleri doğrulanmış oldu.

Daikin Vam ile içeri temiz hava girecek!

Günümüzün modern mimarisi pencere açmanıza olanak tanımasa da, Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri ile taze hava ihtiyacınızı karşılıyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları kaliteli hava ihtiyacınızı karşılıyor.

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti!

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti. İstanbul Ataşehir’de A plus ofis konsepti ile inşa edilen Rönesans Tower’da, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan çözümlere yer verildi.

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Mitsubishi Hybrid City Multi HVRF Sistemleri iklimlendirme kolaylığı sağlıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, City Multi VRF sistemlerin en üst teknolojisine sahip olan yeni Hybrid City Multi HVRF Sistemleri geliştirerek önemli bir yeniliğe imza attı.

Braas güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor!

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.

Daikin klimalarda indirim dönemi başladı!

Daikin, Ağustos ayının ilk haftasındaki yağışlı havanın ardından sıcak ve nemli günlere dönülen bu dönemde klima konforu yaşamak isteyenler için, yüzde 15’lere varan indirim olanağı sunuyor...

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Daikin McQuay sistemleri Haberi

Daikin McQuay sistemleri

İklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi markası Daikin, Türkiye’nin seçkin gayrimenkul projelerinin tercihi olmaya devam ediyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım, dikkatleri üzerine çeken projesi Rönesans Tower’da iklimlendirme çözüm ortağı olarak Daikin’i seçti. A plus ofis konsepti ile inşa edilen ve 44 katlı, 185.5 metre yüksekliğindeki tek bir kuleden oluşan Rönesans Tower’da, yüksek verim ve enerji tasarruf oranları ile Daikin-McQuay sistemleri tercih edildi.

İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de, E-5 ile TEM bağlantı yollarının kesiştiği stratejik bir noktada farklı mimarisi ile dikkat çeken Rönesans Tower, hem mimarlık hem de mühendislik literatürüne girecek pek çok ilke sahip bulunuyor. Toplam 44.900 metrekare kiralanabilir ofis alanının yer aldığı Rönesans Tower, her katında 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişen esnek ofis seçenekleri sunuyor....