23 / 07 / 2024

Daikin tasarruf

Daikin tasarruf

Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı!

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı. Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Isıtma Grubu ’nu müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en doğru çözümü sunacak şekilde yapılandırıyor.

Mantolama bina ömrünü uzatıp tasarruf sağlıyor!

Akmut Yapı Limitet Şirketi’nin sahibi İmam Akmut, tekniğe uygun yapılmış bir mantolamanın binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağladığını söyledi...

Daikin ısı geri kazanımlı yeni ürününü tanıttı!

Daikin, değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRVIV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu. Tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor.

Daikin gayrimenkul sektörüne ısı geri kazanımlı VRV’yi kazandırdı!

Mucidi olduğu VRV sistemlerine yepyeni bir model ekleyen Daikin, kullanıcılarına daha yüksek konfor ve daha verimli bir sistem sunuyor. Daikin VRV IV HR, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yaparken, daha kolay montaj, ile de fark yaratıyor.

Grohe'den dev tasarruf harekâtı!

Alman Grohe, Türkiye'de dev bir tasarruf projesine imza atıyor. Türkiye ve Yunanistan'da eş zamanlı başlayacak projeyle 200 su tesisatçısına sertifika verilecek. Ustalar ev hanımlarına tasarrufu öğretecek

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin, 2015 yılına daha konforlu bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerini düşündü ve yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılda klima sahibi olmak isteyen herkes özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.

Ekokredi ile yalıtım yaptırınca doğalgazdan yüzde 50 tasarruf ediliyor!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi.

Elektrik motorlarının değişmesiyle Marmaray'daki kadar tasarruf sağlanacak!

Her yıl bir Marmaray inşa etmeye yetecek kadar parayı boşa harcayan motorlar için harekete geçildi. Verimsiz elektrik motorları değişecek, Marmaray projesine harcanan tutar kadar tasarruf yapılacak.

Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf!

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Daikin tasarruf Haberi

Daikin tasarruf

Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Cari açık, enerji verimliliği ve iklimlendirme sektörü arasındaki yakın ilişkiye dikkat çeken Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, üretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve tüketim bilincinin gelişmesi kadar tasarruf değerleri yüksek yeni teknolojik cihaz kullanımının da tasarruf açısından önemli olduğunu vurguladı. Enerji Verimliliği Haftası’nda tasarrufun yanı sıra bu konuların da gündeme getirilmesi gerektiğini belirten Önder, sadece akıllı doğru iklimlendirme çözümleri kullanımının artmasının bile cari açığa önemli katkıları olacağını dile getirdi. 


Enerji verimliliğinin; tüketilen enerjinin ekonomik kalkınma ve sosyal refahı engellemeden en aza indirgenmesi anlamına geldiğini ifade eden Önder,...