10 / 05 / 2024

Dajıs Group İthalat adres 

Dajıs Group İthalat adres 

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gezer tarafından kuruldu.

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alabsi, Hakem Kourdı, Kays Alamır ve Muhammed Bahadd Hocazede ortaklığında kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khalifa S Abograin ve Bilel Ould Rouıs ortaklığında kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Areena Group Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Areena Group Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyonTL sermaye bedeli  ile  Mohamed Elkhaır Idrıs Hassan kuruldu.

Dajıs Group İthalat adres  Haberi

Dajıs Group İthalat adres 

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin İnşaat malzemeleri, Tekstil, Gıda Maddeleri, Tarım ve ziraat ürünleri, tıbbı malzemeler, Medikal Malzemeler, Mobilya, Elektronik Eşya, Beyaz Eşya, Kozmetik ürünlerinin, her türlü makine ve yedek parçaları ve Türkiye de üretilen yarı mamul ve mamul tüm ürünlerin ihracını sağlamak, yurt içinde ticaretini ve pazarlamasını yapmak, sınai yarı mamulleri ve mamülleri ithal etmek, işlemek veya işletmek suretiyle yeniden ihraç etmek. Dış ticaret mevzuatında yer alan ilke ve esaslar çerçevesinde imalatçı ve tedarikçi kuruluşların kendi müşterilerine yaptıkları ihracatlar...