15 / 05 / 2024

Dalyan-İztuzu Kumsalı

Dalyan-İztuzu Kumsalı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Köyceğiz - Dalyan Özel Çevre Koruma bünyesinde yer alan Dalyan - İztuzu kumsalında deniz kaplumbağalarının araştırma-koruma-izleme çalışmaları etkisini gösteriyor.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villa!

Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilen Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villanın satışı devam ediyor. Peki Günkon Dalyan Villaları ne kadar? İşte Günkon Dalyan Villaları ile ilgili detaylar...

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Dalyan'da hangi bölgelerde deprem riski var?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ekonomik kaygılarla satılmak istenen Dalyan’a vatandaşlar sahip çıkıyor. EDÇEP sözcüsü Öztürk, bölgenin doğa parkı olması gerektiğini söyledi. Öztürk, bölgenin deprem riskine de değindi.

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kızıldağ tarafından kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Çeşme Dalyan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık üç arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi Komidi mevkiinde 7342 ada 1 parsel, 8124 ada 1 parsel ve 7338 ada 1 parseldeki toplam üç adet arsayı 12 milyon 543 bin 750‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Dalyan-İztuzu Kumsalı Haberi

Dalyan-İztuzu Kumsalı


Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma bünyesinde yer alan Dalyan-İztuzu kumsalında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen deniz kaplumbağalarının araştırma-koruma-izleme çalışmaları etkisini gösteriyor.