05 / 05 / 2024

Dalyan Prestige yazlık

Dalyan Prestige yazlık

Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafede inşa edilen projede 30 adet villa yer alıyor. Dalyan Prestige fiyat listesi kapsamında konutlar 550 bin Dolar' dan başlangıç gösteriyor.

Selena Gomez, Malibu'da bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı!

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi!

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi ilk etap için bu yıl nisan ayı olarak belirlendi. Dalyan Prestige Çeşme projesinde villa fiyatları 600 bin dolardan başlıyor...

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Yunusoğlu Dalyan Prestige!

Toplam 20 bin metrekare arsa alanına inşa edilen proje İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde yükseliyor. Yunusoğlu Dalyan Prestige projesinde konutların alanları 250 metrekareden başlıyor.

Dalyan Prestige fiyat!

Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafede inşa edilen projede 30 adet villa yer alıyor. Dalyan Prestige fiyat listesi kapsamında konutlar 550 bin Dolar' dan başlangıç gösteriyor.

İzmir Dalyan Prestige'de fiyatlar 550 bin Dolar'dan başlıyor!

Yunusoğlu İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde hayata geçirliyor.. İzmir Dalyan Prestige 'de fiyatlar 550 bin Dolar 'dan başlıyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Dalyan Prestige yazlık Haberi

Dalyan Prestige yazlık

Dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunan projede ev büyüklükleri 250 metrekareden başlayıp 500 metrekareye kadar yükselerek tasarlandı.


İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde inşa edilen proje konum bilgisine göre Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafe, Aya Yorgi Koyu'na bakan tarafta konumlanıyor.


Toplam 30 villadan meydana gelen projede ev seçenekleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Denize sıfır konumuyla yükselen proje toplam 20 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Projede yüzme havuzu da yer alıyor.


Dalyan Prestige fiyat listesi kapsamında konutlar 550 bin Dolar'dan 1 milyon 600 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki villaların Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.


Dalyan Prestige güncel fiyatları için tıklayın!


Adres : Dalyan Mah. 4321 Sok. Çeşme/İzmir


0232 238 54 44

http://www.dalyanprestige.com/

Tülay...