02 / 05 / 2024

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik adres

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik adres

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmur Kamiş ve Damla Toy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Ademyavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nde kuruldu.

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Julide Akca tarafından kuruldu.

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hifa Mimarlık İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan tarafından kuruldu.

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Uslu tarafından kuruldu.

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Raşo ve Servet Alabaş ortaklığında kuruldu.

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tüylü tarafından kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Batuhan Akgül ve Mehmet Bahadır Akgül ortaklığında kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik adres Haberi

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik adres

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmur Kamiş ve Damla Toy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Ademyavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nde kuruldu. 


Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını,...