05 / 05 / 2024

Damac Properties Reha Medin Global

Damac Properties Reha Medin Global

360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu...

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Mehmet Reha Kora Kimdir?

Mehmet Reha Kora kimdir? Mehmet Reha Kora’nın mesleği nedir? Mehmet Reha Kora nereden mezundur? İşte detaylar!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Omar Y.A. tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

Damac Properties Reha Medin Global Haberi

Damac Properties Reha Medin Global

Yaygın şube ağı ve ülke içinde verdiği emlak ve inşaat firmalarına sunduğu 360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu.


Bilindiği gibi, Reha Medin Emlak Hizmetleri, geçtiğimiz hafta Türkiye temsilcisi olduğu Dubai’nin dünyaca tanınmış gayrimenkul firması Damac Properties için, İstanbul’da iki gün süren bir tanıtım etkinliği düzenlemişti.


Dubai emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçısı olarak hâlihazırda Fendi, Versace, Trump ve Paramount Pictures gibi markalarla ortak olarak toplamda 25.000 konutluk yeni lüks projelerinin tanıtıldığı “Damac Properties”  etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik sonrası Türkiye Pazarı’na büyük ilgi duyduğunu her zaman belirten DAMAC, ülkemizdeki çalışmalarında ikinci adımını da...