07 / 05 / 2024

Danfoss Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Danfoss Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı 22 Ağustos'ta açılacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı, siyah beyazlı takımı bekliyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün stada gelerek incelemelerde bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine ısıtma sistemi yapılacak!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını belirtti.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

2000 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yüzde 42'si tamamlanmış!

2000 yılında Türk sporunun gururu olarak inşası devam eden Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 40 milyon dolarlık bir harcamayla yüzde 42'si tamamlanmış. İnşası 2001 yılında tamamlanacak olan stad 116 milyon dolara mal olacakmış.

Atatürk Olimpiyat Stadı'na Wembley modeli!

Türkiye’nin çok tartışılan stadyumuna, Atatürk Olimpiyat Stadı’na en çarpıcı öneri Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı, 365 gün yaşayan bir mekana çevrilecek

Danfoss Atatürk Olimpiyat Stadyumu Haberi

Danfoss Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet. Danfoss’un kuracağı DEVI marka Çim Saha Isıtma Sistemi ile zemin sıcaklığı 10 ile 15 derece arasında sabit tutulurken, hava şartları ne olursa olsun kökleri sürekli sıcak bir ortamda kalacak olan çimler uykuya geçmeyecek, sürekli canlı ve yeşil olarak kalacak. Böylece çimler ve vejetasyon tabakasında yenileme ihtiyacı ortadan kalkarak yaklaşık 500 bin TL’lik tasarruf sağlanmış olacak. Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı sistemle 365 gün aralıksız takip Danfoss’un DEVI marka Çim Saha Isıtma Sistemi ile toprakta da donma meydana gelmeyeceği için stadyum, tüm hava şartlarında futbol oynamak için de elverişli olacak. Danfoss Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, stadyumda kurulacak olan Çim Saha Isıtma...