26 / 07 / 2024

Danfoss markası

Danfoss markası

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Danfoss, Resim İstanbul'un ısınma konforunu sağlayacak!

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya devi Danfoss, İstanbul Sancaktepe’de, ‘bölgenin en büyük projesi’ olarak dikkat çeken Resim İstanbul’un ısınma konforunu sağlayacak.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Danfoss, DAF Enerji'yi satın aldı!

Danfoss ve DAF Enerji, bugün Danfoss'un, Türkiye'de gelişen bir pazar olan daire istasyonu pazarının lideri DAF Enerji'yi satın alma anlaşmasını imzalandığını kamuya duyurdu.

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri Gaziantep’te gerçekleşti!

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’ sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. Danfoss, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.

Danfoss’un Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi!

Danfoss’un ‘elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’, döşeme altındaki şapın içerisinde bulunan ısıtma kabloları, sistemin bulunduğu mekanlardaki konfor sıcaklığını kontrol etmeyi sağlayan sensörler ve programlanabilen termostatlardan oluşuyor.

Bakırcı Yapı, markasını kentsel dönüşüme taşıyacak!

Bakırcı Yapı, Serenity markasını kentsel dönüşüme de taşıyacak. Şirket, Sarıgöl'de 5 bin konutluk dönüşüm projesinin yanı sıra Halkalı ve Kemerburgaz'da yeni projelerini satışa çıkaracak.

Vialand Türkiye'nin en genç süper markası seçildi!

Türkiye’nin en süper markalarını belirleyen “Süperbrands Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Türkiye’nin “En Genç Süper Markası” olarak ödüllendirildi.

Yataş Grup sektörünün en itibarlı 3 markasından biri seçildi!

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Danfoss Beyzade Konağı’na konfor getiriyor!

Danfoss’un ‘DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’ Beyzade Konağı’na konfor getiriyor. Danfoss’un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, daire sahiplerine önemli avantajlar sağlayacak.

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Danfoss markası Haberi

Danfoss markası

Danfoss, eski PM vanalarının yerini alan ICV Flexline™ serisi içerisinde piyasaya sunduğu yeni ‘flanşlı ICV vana yuvası” ile kullanıcılarını, renovasyon ihtiyacı olduğunda soğutma sistemi tesisatını bütünüyle değiştirme külfetinden kurtarıyor. Piyasada flanşlı ICV modellerinin DIN 25 ile DIN 65 arasında beş farklı boyu bulunuyor.


Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojilerinde dünyaya yön veren buluşların mucidi olan Danfoss’un yeni flanşlı ICV vana yuvası özellikle, bütünüyle düzenlemelerin gerekmediği durumlarda soğutucu tesisatı kullananların imdadına yetişiyor. Düzenleme ya da yenileme gereken hallerde soğutma sisteminde çok fazla boru kesmek ve kaynak yapmak istemeyenler için Flexline™ konseptin içerisinde bulunan flanşlı ICV kesin çözüm sağlıyor. Flanşlı bağlantıları sayesinde eski PM vanalarının olduğu yere tam oturan ICV, kolay kullanımı, demonte gerektirmiyor oluşu ve Danfoss’un hızlı, güvenilir hizmeti ile soğutucu tesisatı...