03 / 05 / 2024

danfoss tasarruf

danfoss tasarruf

Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor..

Danfoss Isı Pompası ile yüzde 75 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Dünya çapında 7 milyar Euro cirosu ve 24 bini aşan çalışanıyla Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss, yatırım için Türkiye’yi mercek altına aldı...

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Isı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bir apartmanda yapılan ısı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Danfoss Beyzade Konağı’na konfor getiriyor!

Danfoss’un ‘DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’ Beyzade Konağı’na konfor getiriyor. Danfoss’un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, daire sahiplerine önemli avantajlar sağlayacak.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

Mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Daikin Emura kliması yüksek tasarruf imkanı sağlıyor!

Daikin’in, büyük beğeni toplayan klimalarından biri olan Emura, çevreci R32 gazı ile kullanıcılarına daha yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı sunuyor.

İzmir Metrosu'ndan 1 milyar liralık tasarruf!

1 milyon liralık fikir Tasarruflu ve etkin sürüş tekniklerine yönelik çalışma başlatan İzmir Metrosu, geliştirdiği projeyle tren işletiminde kullandığı elektrik enerjisinde yaklaşık 1 milyon liralık tasarruf sağlamayı başardı...

İzmir Metrosu 1 milyon liralık tasarruf sağladı!

Tasarruflu ve etkin sürüş tekniklerine yönelik çalışma başlatan İzmir Metrosu, geliştirdiği projeyle tren işletiminde kullandığı elektrik enerjisinde yaklaşık 1 milyon liralık tasarruf sağlamayı başardı.

İzmir Metrosu 1 milyon liralık tasarruf yaptı!

İzmir Metro A.Ş. geliştirdiği projeyle tren işletiminde kullandığı elektrik enerjisinde yaklaşık 1 milyon liralık tasarruf sağlamayı başardı. İnovatif proje, tren setlerinin kilometre başına tükettiği enerjiyi yüzde 11 oranında azaltıyor.

Mirasta tasarruf edilebilir kısmın hesabı!

Mirasbırakan, sahip olduğu malların bir kısmı ya da tümü üzerinde istediği gibi tasarrufta bulunabiliyor. Peki, saklı pay olması halinde mirasta tasarruf edilebilir kısmın hesabı nasıl yapılır?

Mirasta tasarruf edilebilir kısım nedir?

Miras Hukuku gereğince, mirasbırakan kimse bırakacağı mirasın bir kısmı üzerinde istediği gibi tasarruf yapabiliyor. Peki, mirasta tasarruf edilebilir kısım nedir? Mirasta tasarruf edilebilir kısım nasıl hesaplanır?

Mirasta tasarruf ehliyeti nedir?

Ölüme bağlı tasarruflar arasında vasiyet ve miras sözleşmesi yer alıyor. Bu iki işlemin de yapılabilmesi için tasarruf ehliyetine sahip olunması gerekiyor. Peki, mirasta tasarruf ehliyeti nedir?

danfoss tasarruf Haberi

danfoss tasarruf

Eneji giderleri artıkça, binalarda doğalgaza alternatif sistemler de yaygınlaşıyor. Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor. Şirket ayrıca Türkiye’de üretimi de gündemine aldı. Dün­yada 80 yıllık, Türkiye'de ise 50 yıl­lık bir geçmişi olan Danfoss'un bu­gün 5 kıtada 100'den fazla ülkede faaliyet gösterdiğini belirten Dan­foss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, "Son 3 yılda satışlarımızda 6 kata varan bir artış oldu. Danfoss ürünlerine olan talep nedeniyle Türkiye’de üretim yapmayı gündemimize al­dık. Yakın bir zamanda Türkiye'de üretimle de yer alabiliriz. Türki­ye'de yapılacak tesiste ısıtma, so­ğutma sektöründe daha önce Av­rupa'da üretilip Türkiye'ye sunulan ürün ve çözümleri sistemlerini bu­rada yapmayı düşünüyoruz"...