26 / 07 / 2024

Danfoss vana serisi ICV Flexline

Danfoss vana serisi ICV Flexline

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Burçelik Vana izahname yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. izahname yayınladı.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Danfoss vana serisi ICV Flexline Haberi

Danfoss vana serisi ICV Flexline

Danfoss, eski PM vanalarının yerini alan ICV Flexline™ serisi içerisinde piyasaya sunduğu yeni ‘flanşlı ICV vana yuvası” ile kullanıcılarını, renovasyon ihtiyacı olduğunda soğutma sistemi tesisatını bütünüyle değiştirme külfetinden kurtarıyor. Piyasada flanşlı ICV modellerinin DIN 25 ile DIN 65 arasında beş farklı boyu bulunuyor.


Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojilerinde dünyaya yön veren buluşların mucidi olan Danfoss’un yeni flanşlı ICV vana yuvası özellikle, bütünüyle düzenlemelerin gerekmediği durumlarda soğutucu tesisatı kullananların imdadına yetişiyor. Düzenleme ya da yenileme gereken hallerde soğutma sisteminde çok fazla boru kesmek ve kaynak yapmak istemeyenler için Flexline™ konseptin içerisinde bulunan flanşlı ICV kesin çözüm sağlıyor. Flanşlı bağlantıları sayesinde eski PM vanalarının olduğu yere tam oturan ICV, kolay kullanımı, demonte gerektirmiyor oluşu ve Danfoss’un hızlı, güvenilir hizmeti ile soğutucu tesisatı...