26 / 07 / 2024

Danfoss vana

Danfoss vana

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Danfoss, 2015 yılında yüzde 11 oranında büyüdü!

Danfoss, “2015 Yılı Faaliyet Raporu”nu açıkladı. Rapora göre Danfoss, 2015 yılında toplam satışlarını yüzde 11, net karını ise yüzde 13 oranında artırdı.

Danfoss İtalya’da eğitim düzenledi!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Frigoduman bayisine yönelik Danfoss Conegliano ofisinde eğitim düzenledi. Eğitimde MCX ile ERC 21X hakkında detaylı bilgi aktarıldı

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Danfoss’tan iki atama!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Danfoss vana Haberi

Danfoss vana

Danfoss, eski PM vanalarının yerini alan ICV Flexline™ serisi içerisinde piyasaya sunduğu yeni ‘flanşlı ICV vana yuvası” ile kullanıcılarını, renovasyon ihtiyacı olduğunda soğutma sistemi tesisatını bütünüyle değiştirme külfetinden kurtarıyor. Piyasada flanşlı ICV modellerinin DIN 25 ile DIN 65 arasında beş farklı boyu bulunuyor.


Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojilerinde dünyaya yön veren buluşların mucidi olan Danfoss’un yeni flanşlı ICV vana yuvası özellikle, bütünüyle düzenlemelerin gerekmediği durumlarda soğutucu tesisatı kullananların imdadına yetişiyor. Düzenleme ya da yenileme gereken hallerde soğutma sisteminde çok fazla boru kesmek ve kaynak yapmak istemeyenler için Flexline™ konseptin içerisinde bulunan flanşlı ICV kesin çözüm sağlıyor. Flanşlı bağlantıları sayesinde eski PM vanalarının olduğu yere tam oturan ICV, kolay kullanımı, demonte gerektirmiyor oluşu ve Danfoss’un hızlı, güvenilir hizmeti ile soğutucu tesisatı...