03 / 05 / 2024

Danişment Mahallesi TOKİ kuraları

Danişment Mahallesi TOKİ kuraları

Danişment Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında boşalan 5 konut için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi; Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri ile Ezine Noteri huzurunda çekildi

Ankara EGO 4. Bölge Müdürlüğü arsası satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Danişment Mahallesi'ndeki EGO Otobüs Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 356 milyon 276 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Şehitler Parkı açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Mamak'ta ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta yapılacak. Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı Van Şerefiye Mahallesi TOKİ projesinde kura çekilişi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu 3 Mayıs Salı günü saat: 10.00'da belirlenecek. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi 23 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Toplamda 425 adet konutun satışta olduğu TOKİ Van Merkez Şerefiye'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta toplam 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları!

Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 300 adet daire emekliler için satışta. İşte Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları...

Karacabey Danışment'te mera krizi!

Bütünşehir Kanunu ile birlikte meraları Karacabey Belediyesi mülkiyetine geçen Danışment Mahallesi sakinleri, bölgeye jeolojik etüt için giden ekibe tepki gösterdi.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri yarın başlayacak. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade yapılabilen projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ 1. Etap başvuru dönemi!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ 1. Etap başvuru dönemi 10 Mart 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede peşinat olarak minimum 20 bin 750 TL alınıyor.

Danişment Mahallesi TOKİ kuraları Haberi

Danişment Mahallesi TOKİ kuraları


Danişment Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında boşalan 5 konut için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi; Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri ile Ezine Noteri huzurunda çekildi. Boşalan 5 konutta sahip olmak için şartları tutan 57 isim başvurdu. Yapılan kur'a çekimi sonrasında bu 5 konutun yeni sahipleri şu isimler oldu: Fatih ÖZLENİR, Rüstem ÇETİN, Şenol ÖZLENİR, Burcu PUTUŞOBA ve Birol DEMİRDÖGEN. Kur'a işleminin ardından 5 konutun yeni sahipleri evlerinin anahtarlarını aldılar.



Ezine Son Söz...