27 / 04 / 2024

Dap Bumerang iletişim bilgileri

Dap Bumerang iletişim bilgileri

Dap Yapı Bumerang ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Bumerang Ofis satış fiyatları 510 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim!

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgede yer alacak projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan proje 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek. Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina iletişim bilgileri!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.Kartal İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina iletişim!

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DAP Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap Bumerang iletişim bilgileri Haberi

Dap Bumerang iletişim bilgileri


Dap Yapı tarafından İstanbul Çağlayan'da hayata geçirilen Dap Bumerang Ofis projesi 80 adet ofis ve 15 adet ticari birimden meydana geliyor. Bumerang şeklinde bir mimari ile hayata geçirilen Bumerang Dap Ofis projesi tek blok halinde yükseliyor.


Dap Yapı Bumerang ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Bumerang Ofis fiyatları 510 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Bumerang Çağlayan ofis projesi 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Dap Bumerang Ofis Çağlayan ödeme planı dahilinde 30 ay vadelendirme yapılıyor. Dap Yapı Bumerang Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.


Dap Yapı Bumerang Ofis teslimleri 2015 yılında gerçekleştiriliyor. Dap Yapı Bumerang Ofis projesi 12 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip. Dap Bumerang Ofis satış ofisi ile 444 33 39 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Dap Yapı...