21 / 05 / 2024

dap i ofis fiyatları

dap i ofis fiyatları

Dap İ Ofis Kağıthane fiyat listesi 383 bin 16 liradan başlangıç gösteriliyor. Dap İ Ofis'de 0,74 faiz ile 36 aya kadar, 0,64 faiz ile 24 aya kadar taksit yapılıyor...

Borsa İstanbul’da gong DAP için çaldı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

Metropoller 'hayalet şehir' mi olacak?

Kovid-19 pandemisi sebebiyle birçok çalışan 'Evden çalışma'ya geçti. Salgın ile evlerimiz evlerimiz olmaktan çıkıyor mu? Büyük şehirlerden göçler başlayacak mı? Ofisler ne olacak, kiralar nasıl değişti? İşte pandeminin etkilediği ofis pazarı...

Ofis yatırımı kazandırıyor mu?

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Yeni nesil girişimciler yenilikçi ofis seçiyor!

Yeni nesil girişimciler, ofisleri seçerken de tercihlerini kendileri gibi “yenilikçi” projelerden yana kullanıyor.

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

My Newwork'te metrekaresi 6 bin 40 dolara! KDV dahil!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir'de inşa ettiği ofis projesinde fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. My Newwork'te anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Nef projelerinde Foldoffice konsepti!

Farklı mimari anlayışı ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projeleriyle öne çıkan Nef, Levent'te hayata geçirdiği ofis projelerindeki 'Foldoffice' konseptiyle iş dünyasına 23 odalı ofis fırsatı sunuyor.

Orkide By Tower 2016'da satışta!

Yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ofis olarak tasarlanan Bayraklı By Tower 2016 yılı içerisinde satışa çıkacak. By Tower 52 kat ve 250 metre yükseklik ile İzmir'in en yüksek binası olacak

Referans Bakırköy ödeme bilgileri!

3'ü konut, 1'i ofis bloğu olarak hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi Bakırköy'de kalan son proje alanlarından birinde yükseliyor.

Halk GYO Selçuklu motifli projesi için ruhsat aldı!

Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi için yapı inşaat ruhsatı aldı. Halk GYO'nun ofis kuleleri, çağdaş ve Selçuklu motiflerinin yer aldığı bir proje olarak öne çıkıyor.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin inşaat ruhsatını aldı!

HALK GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO Finans Merkezi projesinin ruhsatı alındı!

HALK GYO, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan İFM'de yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

dap i ofis fiyatları Haberi

dap i ofis fiyatları


Dap Yapı İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de yeni projesi İ Ofis'i hayata geçiriyor. Dap İ Ofis Kağıthane projesi Dap Z Ofis projesinin arka tarafında kalıyor. Dap İ Ofis Kağıthane fiyat listesi 383 bin 16 liradan başlıyor.


Dap İ Ofis Kağıthane projesi 69 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Dap İ Ofis Kağıthane projesinde 56 adet ofis, 13 adet ticari birim bulunuyor. Dap İ Ofis Kağıthane ödemeleri 36 aya kadar 0,74 faiz, 24 aya kadar 0,64 faizli olarak yapılıyor.


Dap İ Ofis Kağıthane projesinde ticari birimlerin alanları 43 metrekare ile 129 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Dap İ Ofis Kağıthane projesinde teslimlerin 1,5 yıl sonra yapılması planlanıyor.



Dap İ Ofis Kağıthane fiyat listesi!


Dap İ Ofis Kağıthane fiyat listesi kapsamında fiyatlar bulunduğu kata, büyüklüğe ve cephesine göre...