02 / 05 / 2024

dap yapı da mimari tasarımlar

dap yapı da mimari tasarımlar

Dap Yapı Dünyada ilkleri gerçekleştirdiği son projesi Z Ofis'le hem bir harfi mimari forma uyguluyor hem de Ofis Yönetim Sistemiyle yatırımların kısa sürede amorti edilmesini sağlıyor...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

Validebağ Dap Yapı Konakları fiyat listesi!

Validebağ Dap Yapı Konakları fiyat listesi 974 bin TL'den başlıyor. proje Dap Yapı tarafından İstanbul Koşuyolu'da inşa ediliyor...

Validebağ Konakları Dap Yapı fiyat listesi!

Validebağ Konakları Dap Yapı fiyat listesi 974 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok olarak İstanbul Koşuyolu'da Dap Yapı tarafından inşa ediliyor...

Dap Yapı İzmir fiyat listesi!

Dap Yapı İzmir projesi 32 katlı iki blok olarak İzmir Bornova'da hayata geçirildi. Dap İzmir projesinde dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat!

Toplam 1.611 birimden Dap Yapı İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat kampanyası başladı.

dap yapı da mimari tasarımlar Haberi

dap yapı da mimari tasarımlar
Dap Yapı Z Ofis röportajı için tıklayınız


Bir DAP Yapı hizmeti ve ayrıcalığı olan Ofis Yönetim Sistemi, bir ofise bedava sahip olmanın yani bu değerli yatırım bedavaya getirmenin adıdır. Şirketiniz lobi, asistan odası, toplantı odası, salon, vb. zorunluluklar nedeniyle yüzlerce metrekarelik alana ve bu alanları işlevsel hale getirecek asistan, sekreter, temizlik, servis gibi yardımcı personele ihtiyaç duyabilir. Oysa DAP Yapı'nın Ofis Yönetim Sistemi'yle Z Ofis'te hem gereksiz bir yatırım haline dönüşen yüzlerce metrekarelik ofis yatırımından kurtulmuş oluyorsunuz hem de ek personel giderlerinin yükünü taşımak zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü Z Ofis'te mekân ve personel olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü hizmeti, VIP kalitesinde alabiliyorsunuz.


Örneğin, Z Ofis'te yapacağınız 50 m2'lik bir ofis yatıranıyla aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyacın karşılanabildiği 42.000 m2'lik dev bir...