29 / 04 / 2024

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: DAP Yapı

Proje: Lisbon Garden Hills

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.



İstanbul Çekmeköy'de  DAP Yapı  tarafından sağlıklı ev konseptiyle inşa edilen ormaniçi evler Lizbon'da da hayata geçmeye hazırlanıyor.

Lisbon Garden Hill ismiyle hayata geçecek olan proje  8000 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 5 katlı yatay mimariye sahip projede 50 adet 2+1, 12 adet 1+1, üzere toplamda 62 daire yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 500 bin Euro'dan başlıyor. 

Ön talep sürecinin başladığı projenin yakın zaman içerisinde raftan inmesi bekleniyor. 

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

Sağlıklı Ev Nedir? 

Sağlıklı Evler asansörlü olmasına rağmen merdivenle çıkılabilecek yükseklikte, az katlı binalardır.

İçerisinde bahçesi bulunuyor. Bahçesi yoksa erası, terası da yoksa kesinlikle geniş balkonu bulunuyor. Her dairenin havalandırma sistemi Koronavirüs sürecindeki sağlık kriterlerine uygun olarak tasarlandı. Ortak havalandırma sistemi yer almıyor.

Son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek.

DAP Yapı’nın Avrupa’daki ilk yatırımı olan Garden Hills, proje alıcılarına Avrupa Birliği vatandaşı olma şansı da sunuyor.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

Portekiz'in başkentinde yükselen  Garden Hills Projesi, Circular'a 2 dakika, Eixo Norte-Sul'a 3 dakika, Cidade Üniversitesi'ne 6 dakika, Lizbon Havaalanına 7 dakika, Campo Grande'ye 8 dakika, Benfica'ya 8 dakika, Monsanto'ya 11 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Adres: Avenida liberdade 67B, 1250-140 Lisbon

Telefon:444 93 27

Webhttp://www.lisbongardenhills.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön